Klanten

SVG Import levert aan breed scala klanten in het midden- klein- en grootbedrijf. Hieronder staat een wisselende selectie van recente klanten waar SVG met groot plezier mee heeft samengewerkt.

Beachclub Miljonairs

Beachclub Miljonairs is een trendy strandclub in Scheveningen met een duidelijke focus op luxe en topkwaliteit. Zowel voor haar buiten- als binneninrichting zocht Beachclub Miljonairs een eigentijdse look met klasse. SVG Import kreeg uiteindelijk de eer. We hebben de volledige beachclub van zit- en loungemeubels mogen voorzien.

Het Woonhuis

Het Woonhuis is een unieke meubelhandel in Ulft. Het assortiment van het Woonhuis laat zich voor geen gat vangen: van antiek tot trendy, van kunst tot vrolijke kitch. Het Woonhuis maakt bovendien meubels op maat. Tot ons grote genoegen verkoopt Het Woonhuis sinds kort ook een omvangrijk deel van het assortiment van SVG Import.

De Heeren van Noortwyck

Wie het goede leven wil proeven in Noordwijk komt al snel bij ‘De Heeren’ uit. Het hotel annex grand café heeft nu ook een voet op het strand met paviljoen De Strandgans. Voor beide locaties heeft SVG Import een belangrijk deel van het zit- en loungemeubilair geleverd, zowel voor binnen als buiten.